DIY: Trafiklys lampeskærm

Hjælp!

Jeg er temmelig ny herinde og jeg syntes det er lidt noget fjollet noget at der ikke nogen decideret blogstream for almindelige /PLUS brugere – eller bare en bloggerliste !? Jeg finder det derfor lidt svært at udforske de forskellige blogs :( Eller er det bare mig der har overset en funktion? – kan man se flere non-premium blogs end de ca. 3 stykker der figurer under ” sidste indlæg fra PLUS bloggere”? huh?

Men smid et Bloglovin link til jeres blog hvis i lyster – følg mig på Bloglovin hvis i syntes om min spæde blog so far – så kan det være at jeg også følger  jer ;)

Photobucket
Follow on Bloglovin
http://www.bloglovin.com/en/blog/4235851

7 kommentarer

 • Så er vi to! Synes nemlig også at det er dårligt!

  http://www.bloglovin.com/en/blog/4289207

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Helle

  Ja, er også ret enig med dig. Jeg blev ret overrasket over, at der skal så meget til, for at blive premium blogger. Jeg fandt dig nede blandt de tre under sidste indlæg, og jeg må sige, jeg allerede er ret vild med din blog :) Jeg er også lidt en sucker for gamle ting og sager; men er måske ikke den bedste til at få mest muligt ud af det. Jeg følger dig i hvert fald nu i håb om endnu mere inspiration :)
  Så vil jeg også lige høre, hvordan du får de forskellige ikoner til bloglovin’ ind i din blog? Jeg er meget ny :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • froekenoverspringshandling

   Ja det er altså virkelig ærgeligt!!! bøv bøv:(
   Tak for rar kompliment…der kommer ihvertfald meget mere op – eksamenstid aka overspringshandlingstid nærmer sig drastigt :)
   Mhp på de ikoner, så hentede jeg dem inde på Bloglovin under “My account” også “Follow Buttons” også fulgte jeg den her guide

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie Helle

   Mange tak. Fik det til at virke:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes meget godt om din blog! Elsker din boligstil.

  http://janeelkjaer.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • froekenoverspringshandling

   I lige måde..super fin blog du har dig :) og tillykke med stillingen !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Trafiklys lampeskærm