DIY: Fra skraldefund til Hyggelampe

Ravnsborggade Loppemarked – Hvad jeg kigger efter idag…

Idag er afholdes Ravnsborggades jule-loppemarked( fra kl. 10 – 16), som altid er så hyggeligt. Især efter at flere og flere naboer bakker op omkring antikforetningerne og kommer ned på gaden med deres eget lille udvalg af diller – daller :)

Stig P. og Dico Copenhagen plejer iøvrigt at have mange gode tilbud idag

Jeg kommer ofte hjem med “ikke-så-brugbare” ting – så idag vil jeg forsøge at være målrettet og KUN gå efter ting jeg har brug for – så retro kopper, en tekande og karafler – man kan aldrig have for mange karafler!!!
Photobucket
Min lille samling

En skrivebordslampe er også på listen, gerne i stil med dem her:

Photobucket
Photobucket

Følg mig på Bloglovin
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Fra skraldefund til Hyggelampe