DIY

Antik-shopping

 

Antik-shopping på Nørrebro.

Forleden fandt jeg 3 meget billige gamle kasser ned i “Sankt Hans Gade Antik”( forretningen i det røde hus). De har butik op af trappen også har de et lille “rode- rum ” nede i kælderen, hvor man ofte kan finde billige skatte. Forleden havde de f.eks. det fineste 50’er hjørne-barskab i teaktræ, til næsten ingen penge. Men nåh tilbage til kasserne: jeg havde lidt planlagt at de skulle op og hænge og agere hylder. Men op er de nu aldrig kommet – i stedet er de blevet til en fin lille reol ( Billeder følger da naturligvis om ikke så længe).

Sankt Hans Gade Antik er den fineste forretning, hvor man både kan finde alle mulige finurlige ting til hjemmet, også har de et relativt godt udvalg af genbrugs /vintage tøj( kald det hvad i vil), bag i butikken. Hende der ejer forretningen er så rar og sommetider kan man godt få pruttet priserne lidt ned.

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY