DIY Lysestager

Jeg kan vidst ikke tillade mig at kalde dette et revolutionerende genbrug – men ikke desto mindre så syntes jeg at den stearinlys “bedryppede” flaske i bedste 80’er italiensk restaurantstil fortjener sit comeback:)

  • Når i drypper så husk at lægge noget avis / folie under for at beskytte bordet.
  • Husk at “falsk” stearin er at fortrække fremfor ægte stearin, dersom den “falske (dvs paraffinlys – dem man som regel kan købe i Tigeren og Søstrene Grene ) sidder bedre fast på flasken og ikke smuldrer nær så meget. Så frem med de billige lys!

 

Photobucket

Photobucket

   

1 kommentar

  • Christina

    Hvilke lys har du brugt? Synes ikke alm. Passer til flaskerne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretnings Finhed