Fint fra Tiger.

DIY- Metalbøtter

Da jeg forleden var på arbejde nede på caféen, snuppede jeg to 3,5 kg konservesdåser fra skraldespanden og tænkte at de vel sagtens kunne bruges til noget konstruktivt og samtidig bidrage til mit hele mit industrial-trip. Dette resulterede i at vores køkkengrej fik en ny plads og at vi fik en ny vase :)
Konservesdåser af den størrelse kan man købe hos grønthandlerne i Blågårdsgade og i Metro – 3,5 kg cornichoner eller oliven kan man da godt få bugt med – på sigt :P

Photobucket

Photobucket

Følge mig her:

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fint fra Tiger.