& Tradition

DIY Seng

Soveværelse

 

Overstående billede er måske liiiiige lidt overkill – men alligevel ret fint. Måske jeg en mørk nat skulle gå på birketræs-rov nede på Assistens Kirkegården? Det lyder umiddelbart, som en ret dårlig ide: det med at fælde træer…men også lidt det med at knokle rundt på en mørk kirkegård. Tænk hvis H.C. Andersen ( han hviler jo dernede) lige pludselig stod der og vrikkede med pegefingeren og i sit bedste morale-angreb lod en ny bog dukke op fra gemmerne: “Den lille pige der stjal birketræer på kirkegården“. Jeg må nok lade være – jeg ved heller ikke engang om der er birketræer på den kirkegård?! Men ja fint ser det ud…..

Skal jeg derimod kaste mig ud i nedstående projekt: jamen så skal jeg på palle-jagt. De står ofte ude på Ravnsborggade foran Fakta. Men jeg tror nu faktisk ikke at det er ensbetydende med at man må tage dem. Jeg har hørt de er dyre, sådan nogle paller…ret dyre. Så måske man bare skulle tage ud til Genbyg – de har mange fine gamle brædder og dimser og dutter!

Det er lidt fjollet at jeg bruger tid på at spekulere på senge-potentialer, når vi har en fantastisk smuk seng i bedste frankofile stil og metal – fra Ikea godt nok! Det eneste Ikeamøbel levn jeg efterhånden har – de kan godt i Ikea…også er der noget de overhoved ikke kan : lave pæne tidssvarende sofaer. Men det er en helt anden historie :) Nu har jeg ihvertfald tænkt moralsk på jeres vegne ;)

Husk Ravnsborggade loppemarked imorgen !!!

Sengegavl


Billederne er funde på Pinterest.

Follow on Bloglovin

   

4 kommentarer

 • Den er for sjov den første seng! Men det er rigtigt – Det realistiske ligger mest i den anden. Jeg mener ikke at paller er så dyre, man skal bare se sig godt for – Men du kan vel altid spørge der, hvor de står? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • froekenoverspringshandling

   Hihi, ja det er jo det. Men jeg tror der er et retursystem med paller desværre, men man kan da altid lige prøve:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Haha! Hvor ser det øverste billed vildt sindsygt ud! ;-)

  http://sandras.bloggersdelight.dk
  Kig gerne forbi – har en lækker giveaway kørende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] DIY Seng | Frøken OverspringshandlingDIY Seng . Overstående billede er måske liiiiige lidt overkill – men alligevel ret fint. Måske jeg en mørk nat skulle gå på birketræs-rov nede … Sy Lee …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

& Tradition