Diy gulv

Nye Farver – fra Louis Poulsen

ph2Page007

Louis Poulsens klassiske PH5 har fået et forårspift, og kommer nu i nye farvekombinationer:  hvid/rosa, rosa/grøn, armygrøn/mørk grøn og mørk grå/turkis  – alle med mat overflade og bronzefarvet afstandsben.

Jeg har aldrig været PH5-lampe typen – jeg må nok indrømme, at jeg altid lidt har syntes, at den lampe repræsenterer en kombination af proletar med mastercard eller et kontor/venteværelse i 80-90’erne. Jeg tror har det med PH-lampen som med kakkelborde – de er kun pæne i nogle sammenhænge ( og det var ikke en bøvs til vores nationalklenodie- ingen af dem). Men jeg må til gengæld vedkende mig, at de nye PH’er  er super fine og at jeg da godt kunne drømme mig til sådan én – også elsker jeg hvordan PH kataloget er stylet – både med Gubi og House doctor møbler – noget for alle pengepunge.

Lampen koster 4495 kr. og kan blandt andet købes her.

Vi har selv 2 af de originale Louis Poulsen ” Værkstedslampen” designet af A. Wedel Madsen , hængende over spisebordet – dem vi fik i julegave sidste år af min dejlige mor. Så de bliver ikke skiftet ud lige med det vuns <3

IMG_5816

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diy gulv