Min stue (nyt).

DIY Pallebord på hjul.

 1-Pallebord-001

Lige inden min blog begyndte at opføre sig underligt, lovede jeg jer en lille DIY på et Tvbord, som jeg lavede ud af en palle fra vores storskrald – så hér kommer den, beklager ventetiden ;)

Da jeg syntes at TV generelt er noget grimt grimt noget ( dog med få undtagelser, som på SU ikke lader sig finansere), så står vores tv klinet op af en væg, hvortil udsynet er ekstremt dårligt – derfor er det nødvendigt med hjul, så vi lige kan trille det frem, når lasten kalder.                                                                                                                                                                                                        

                      Hjulene havde jeg i forvejen, fra et sofabord vi en gang købte på Lauritz.com. Hvis hjul ikke lige er noget, man som standard har liggende i skuffen, så forhandler Ikea  nogle billige (her), som let kan gøres lidt rustikke med lidt spraymaling.

Et styk gratis Tvbord :)                                                                                

1-IMG_1234

6 kommentarer

 • Vildt fin løsning – sådan et tv bord måtte også gerne stå i min stue :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Tak og JAH :) En meget hurtig og nem løsning – Specielt er det praktisk, når man har foretninger i ejendommen, som relativt ofte smider paller ud ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har sådan en fin, hyggelig og inspirerende blog :-) Har du ikke en mailadresse?, vil gerne spørge dig om noget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Stødte på din blog i går, heldigvis, jeg er ved at istandsætte min lejlighed – og hvilke inspiration din blog dog giver! Jeg er stor fan! Ved du hvor man kan få fat i paller hvis de ikke lige flyder i ens baggård? ;) Jeg er selv fra Nørrebro så hvis du kender et sted i nærheden ville det være fedt. Jeg håber du kan hjælpe!

  Mvh Laura :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Hej..undskyld mit sene svar! Er glad for at min lejlighed kan bruges som inspiration :) Faktisk så stod der igår nogle paller nede i skralderummet i min gård. Hvis du går ind af porten med det gule bindingsværk på muren ( mellem de 2 Oxholm gallerier- lige overfor Nørrebro teater på ravnsborggade). Så er der et højt grønt rækværk med en dør ( bag den har vi skrald og storskrald). Men du skal gå rundt om bygningen, som rækværket er bygget op af og om på den anden side for at komme ind i skralderummet uden en nøgle. Ellers så er der rigtig mange til salg på DBA :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min stue (nyt).