Mit Næste stoleprojekt

Øv internet og IP Hacket.

Så sad man der med morgenlatten og svarede på emails og kommentarer på de mange fine henvendelser der er kommet efter min lejlighed igår blev vist på Homesicks blog (hvilket I i øvrigt lige skal høre mere om:)) også opdager man at:

at der ganske stupidt er skrevet “hej nabo hilsen ……” til mig, fra hvad der plejer at være MIN IP adresse! Huh?!

Nu er der handlet på det og siden der jo åbenbart læses med (bizart & stalker agtigt), så jeg vil skåne for en endnu større ydmygelse. Magen til folk, som ikke har lært forskellen på dit og mit, eller at betale deres egne regninger.

Vi har i en periode undret os over at vores internet og alt muligt har været eeeekstremt langsomt og vi har fået de underligste reklamer på vores fb og andre steder, som overhoved ikke svarer de søgninger vi normalt foretager.

Men nu er alt lukket ned ( og jeg synkronisere nu med mit Telianet fra min Iphone). Koderne er ændret overalt og internetudbyderen kontaktet mhp IP adressen. Også vil jeg med det vuns få købt mig firewalls og Norton dimser og hvad det ellers hedder (Det var måske også lige naivt nok af 2011-10-17_no-postcardmig, ikke at have ” beskyttelse” på min puter).

Go’ ballade fredag til ALLE derunde ( well næsten alle da…)

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Næste stoleprojekt