Drømme Fliser

Raku Dolls & potentiel DIY

 

1-Desktop16

Øj de er fine disse lidt creepy hoveder – de alle samme unikke og håndlavet af Lisa Hammar Posse. Jeg elsker farverne og jeg tror at jeg ville have svært ved at vælge, hvis min Su-pung havde besluttet at være gavmild imod mit hjem.

De kan købes på svenske Artilleriet til 699 kr. stk. også koster 12o kr. i forsendelse.

Jeg tror nu, at jeg har regnet ud, hvordan jeg selv kan lave mine egne meget billigere. Jeg skal bare lige have fundet et creepy dukkehoved. Jeg vil ihvertfald forsøger mig med en lille tester imorgen på et knapt uhyggelig babyfjæs ;)

Potentiel DIY comin’ up imorgen ;)

   

4 kommentarer

 • Rikke Kopp

  Fed ide! Det glæder jeg mig til at se.

  Jeg er forresten ny her på din blog. Jeg susede herover efter at have læst om og set din lejlighed på Homesicks blog. Hooold nu op, hvor bor du fantastisk! Jeg er selv kæmpe stor fan af sort og det glæder mig at se, at der findes mennesker, der tør gå den vej rent indretningsmæssigt.

  Din blog ser allerede på de første par sider enormt lovende ud, så jeg er da vist kommet for at blive :)

  Jeg må dog erkende, at Instagram er mit foretrukne sted at søge inspiration, så jeg vil lige se, om jeg ikke kan snuse mig frem til dig derinde. Jeg hedder i øvrigt @prikkelade på Instagram, hvis du skulle have tid og lyst til at kigge forbi.

  /Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Jeg har lige lavet et forsøg med et lille dukkehoved…det er ikke blevet helt fantastisk, men mest fordi jeg ikke sådan ligger inde med et underligt dukkehoved:)
   Er Super glad for at du er glad for min blog ;)
   Jeg har liiiige startet en instagramdims – laver et indlæg om det, lige om snart ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Kopp

   Aah, så var det derfor jeg ikke kunne finde dit Instagram-navn her på bloggen. Glæder mig til det indlæg kommer :D

   Spændende med dukkehovedet! Måske man skal på nogle legetøjsmarkeder for at finde et ordentligt hoved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Eller DBA har jeg fundet ud af…det er åbenbart mange som sælger sådan noget :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme Fliser