Lampeskærms Prikkeriet.

Forum Antik og genbrugs loppemarked idag kl. 10-17

 

222

Tag forbi de 525 stader i Forum idag fra  kl. 10-17 – der er med garanti mulighed for at finde et par skatte :) Sidst kom jeg hjem med en masse plader, en jakke, billedrammer og lamper.

Der holdes yderligere Nytårs-loppemarked d. 4. – 5. januar & 11. – 12. januar 2014

Entré 40 kr.

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

11 kommentarer

 • Belinda

  Hej
  Har tidligere skrevet om du ville lave et indlæg om dit badeværelse, da jeg synes det så fint ud på Homesicks blog. Så beklager at jeg lige spørger lidt ind til det inden det kommer :) Skal nemlig i gang med at lave bad nu.
  Kan du huske hvad de mosaikker du har på dit badeværelse hedder??
  Vh
  Belinda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Hej. Beklager at forstyrre dig igen. Blev bare begejstret, da jeg så dit bad på Homesicks blog. :) Ved godt at du har lovet at lave et indlæg engang om dit bad. Men kkal i gang med at lave bad i min lejlighed her om nogle uger. Ved du hvad de mosaikker du har brugt hedder? Er gulvet mørkt i dit bad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Hej belinda:) undskyld har lige været væk for bloggen i noget tid. Fliserne på mit gulv har samme farve, som fliserne på væggen, men det er ikke de samme. FLiserne var lige sat op i lejligheden da vi flyttede ind, så det var faktisk ikke os, der havde den gode smag. Jeg tror måske måske nok at der ligger en kasse med fliser på loftet, måske der står navn/sælger på. Jeg kan lige smutte derud efter arbejde og kigge:) Andet du vil vide i forhold tl badeværelset?:)Obs det er ikke mosaikker- det er store fliser med en masse små på, hvis du forstår ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Belinda

   Det ville være rigtigt dejligt hvis du ville det :) Det giver mening. Kunne i hvert fald heller ikke finde nogle mosaikker jeg synes helt passede ligeså godt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Så fandt jeg dem på loftet og på nettet: Mattoncino Glamour i farven Pearl :)

   Og billeder her

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Og jeg lige pludselige ikke linke :O Underligt…sender dig en mail istedet ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  ………..
  Jeg er helt oppe at køre! har liiige fundet denne ultimative fede blog! ej hvor gør du det godt! det er hermed blevet nr. 1. rigtig skøn blog du har, den er så fed!! det måtte du lige vide :-) :-) kærlighed fra den nordlige jyde!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Ih jamen tusind tak :D wihoo…kærlighed tilbage fra det Nørrebroske København ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt med et genbrugsforum. Her kan man virkelig få sin genbrugslyst stimuleret. Jeg har hørt om et nyt website der hedder http://www.dytbyt.dk her kan man bytte sine brugte ting med hinanden. Endelig et sted hvor det udelukkende går ud på at bytte. Man kan spare mange penge ved at bytte, og samtidig gavner det miljøet. Super smart koncept: http://www.dytbyt.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lampeskærms Prikkeriet.