Om at sy korssting og stadig være cool

Hvilken plakat skal jeg vælge? STEM :)

1-Desktop43

Jeg beklager den ringe billedkvalitet, men billederne var umulige at finde i en god.

Alt for længe har jeg drømt om en ” Stole” plakat og nu er tiden kommet til, at jeg vil finde en plads til den herhjemme. Det er ingen hemmelighed at jeg er en sucker for stole/lænestole, og stod det til mig, blev hver en mønt herhjemme investeret i alskens benhvilere, som opfylder mine krav om teak/palisander, læder/skai (man er vel på SU), lækker uld og lækker design (meget subjektivt). Ikke at jeg dermed er helt ukritisk overfor stole, fordi der er alligevel en betragtelig andel af stolene på plakaterne, som aldrig skulle sætte sine ben/drejefod i vores hjem.

Spørgsmålet er jo så bare, hvilken plakat skal jeg vælge? Jeg synes de er flotte på hver deres måde – men der er alligevel én, som jeg måske lige synes, er en snert federe:). Men hvilken synes i er den flotteste? OBS  Plakat “B” ser ud til at være trykt på gråt papir, men det er hvidt. Stem stem.

[poll id=”4″]

 photo Finn_zpsf0105d09.jpg

Finn Juhl plakaten er klart min favorit. Men den er umulig at opstøve her i Danmark. Når dagene på SU er overstået…

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Om at sy korssting og stadig være cool