Børn skal da lære om Dansk Design !

En Perle til studerende i KBH.

 photo 1-IMG_6984_zps199b58de.jpg

Nu er jeg selv i gang med min Bachelor og nogen gange så fungerer det bare ikke, at sidde hjemme og skrive, fordi man konstant bliver distraheret af ting, der er mere spændende end selve skrivningen…i ved de sædvanlige overspringshandlinger: opvasken, male en væg, rydde op i skuffer osv.

Da jeg forleden var på Designmuseum Danmark opdagede jeg, at de har det hyggeligste lille bibliotek, til fri afbenyttelse. Se lige alle de små Le Klint lamper ved læsepladserne – smukt!Og alle de lækre designbøger! Ulempen er bare, at man skal igennem Museumsshoppen, hvor de har så mange fine ting – mit dankort vil bløde!

I finder biblioteket her: Desingmuseum Danmark, Bredgade 68

Biblioteket har åbent:

 Tirsdag til søndag 11 – 17, onsdag 11-21, Mandag lukket

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn skal da lære om Dansk Design !