Alternativ til Society6

På min skænk bor Tove

1170419_307583602724084_1857741488_n

Jer som følger mig på Instagram Overspringshandling “mødte” Tove i morges ;) – Tove fandt jeg på et loppemarked i New York sidste år. Hun er simpelthen så uhyggelig med hendes halv rustne øjne og lumske smil – jeg ved ikke helt hvorfor jeg bare måtte købe hende. Manden min, undlod at protestere – tror ikke han regnede med, at jeg ville lade hende stå fremme. Jeg tror heller ikke han regnede med at jeg ville slæbe hende rundt i NY gader, en hel dag i en gennemsigtig pose. Christ folk skumlede til mig – men det havde heldigvis lige været halloween, så jeg tænker at de bare var misundelige på mit dukketrofæ. Men fremme det står hun altså, og jeg elsker hende. Bare ikke når hun stirre på mig…så går jeg ængstelig hen og drejer hendes øjne væk. Godt man har et relativt godt forhold til “Chucky” filmene :P

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Alternativ til Society6