Ny plakat og Bog.

Paint it Black.

0bd513d4c7e911e3bc680002c9c6316c_8

 

Tilpas grynet Instagram billede….

Forleden måtte mit nyeste fund: LP/radio skænk nummer 2, en tur ud i min delvis sorte entre og stå, sammen med “Hans” og “Christian”  (Christian kan få alt til at ligne en million, når han bliver stillet på det- fact!). Årsagen var at jeg liiiige måtte tjekke ud om den endevæg hvor min lille nye radioteakmonster skal stå, mon skal males sort. Jeg syntes faktisk at det ser åndsvagt godt ud med teakens varme glød op af den sorte væg. Så skal jeg male endevæggen sort – yay og nay?

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

3 kommentarer

 • Trine

  Modigt men meget smukt og varmt :) det kan jo altid males over, hvis du bliver træt af. Jeg siger go for it :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Hehe…det tænker jeg også, 2-3 lag hvid også er den godt gemt :) uuh det kribler også i mine fingre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  YAY :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny plakat og Bog.