Spraymaling af rullebord

TEAK DIY comin’ up

1111111

Jer som følger mig på Instagram ved at jeg er igang med at strikke en lille teaktræs-plet guide sammen, i forbindelse med at min teakskænk var meget olie-tørsting ( ØJ…se lige forskellen på billedet – helt nyt møbel!). Poster guiden, så snart den er klar. Nu skal I snart aldrig mere, græde over pletter på teaken ;P

2 kommentarer

  • Anne

    Hvor dejligt at du gider gøre det. Jeg har flere plettede møbler, som kunne trænge til en kærlig hånd. Jeg har ikke turdet andet end at give dem olie, for tænk hvis jeg forværrer pletterne… Så jeg ser frem til din diy☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spraymaling af rullebord