Mere Teak Renovering.

◊ Nyt fra Søstrene Grene.

3333

Opbevaringskasser fra Søstrene Grene blev igår kastet i kurven, til mandens Butterflies og mine dimser. Jeg har ikke rigtig været med på marmor-beatet ( tror jeg fik for meget marmor da jeg boede i Marokko :)) – men det her akvarel-look er ret så fint syntes jeg :D

Æskerne kom i butikkerne i fredags – go get Em. Der er flere størrelser ( mine er de 2 største størrelser).

6 kommentarer

 • MoWe design

  Æskerne er super fine. Havde tænkt at hvis der stadig var et par stykker tilbage havde jeg nogle gamle kasser der var modne til udskiftning. Men det blve ikke. De var mildest talt blev støvsuget væk fra de Århusianske afdelinger:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Ej ej…det bugnede bogstaveligtalt her i KBH!!!!! Måske det skyldes at Strøg-butikken mest besøges af turister, som jo ikke har plads til æsker i deres kuffert:P Men øv håber de får dem igen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fine. Og synes virkelig at de står godt med din treaktræs kommode :)
  http://www.littlemsladybug.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Tusind Tak :) – jah søstrene har ramt plet der !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Hej!
  Har bestilt kunst fra society6 fordi jeg forelskede mig i din flotte plakat… men ville lige høre… hvilken ramme har du brugt til “standing tall”? Har svært ved at finde en der passer ordentligt… og er økonomisk :-)

  Mvh Stinna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Undskyld det sene svar :o
   Jeg bruger Ikea’s ramme Fjällsta 50 x 70.
   Plakaten har jo heldigvis trimkant. Så jeg tog bagbeklædningen af rammen og lagde den oven på plakaten. Så skar jeg med en hoppykniv efter den. Så nu passer den helt perfekt.
   Generelt er USA plakatstørrelser bare helt modsat vores standardrammer…så fjollet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere Teak Renovering.