◊ Nyt Look.

◊ Pletskud i soveværelset.

•⋱◊⋰•

 ⋘•◊▲◊•⋙

SV

•⋱◊⋰•

Ad og undskyld, hvis titlen på indlægget henfører til andre tanker, end hvad tiltænkt er. Men min morgenkreativitet på formuleringsniveau, er endnu ikke aktiveret.

Men jeg elsker det hér fantastisk grynede (øv) telefonbillede fra vores soveværelse – altså hvordan sengen og sengelampen spejler sig i Urban Outfitters spejlet, som jeg OGSÅ slæbte med hjem fra New york i forrige måned ( Hvad jeg ellers slæbte med hjem: pladespiller, et andet spejl, konserveringsdåser, duftlys, plakater – Nemlig: standard kuffertbeholdning når man forlader det amerikanske).

Det er virkelig ærgerligt at Urban Outfitters butik her i KBH, har så lidt ting  til hjemmet. Både de engelske og amerikanske shops (særligt de amerikanske) bugner med så mange lækre og fine ting. Umiddelbart ville jeg tro, at der var et marked herhjemme. Men næh nej, man skal nu på x’te-antal år, slå sig til tåls med glaserede skulls i alle mulige afskygninger, grimme kage-opsatser og kvalmende små billedrammer i 2011’s neon-farver.  Måske jeg skulle sende en skriftlig opfordring til deres indkøber, i stedet for at brokke mig :P

God Tirsdag derude ;)

10 kommentarer

 • Jeg er SÅ enig ang. Urban Outfitters – jeg stemmer for, at du sender dem en skriftlig opfordring! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Woohooo…nu gør jeg det så :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du så ikke lige tilføje at vi da gentlig også godt kunne tænke os et styks butik her i Århus :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Haha jo. Jeg kiggede lige hurtig igår – men kan umiddelbart ikke se nogen mailadresse…må lede lidt mere :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, super fint foto! Jeg er helt vild med stilen på soveværelset. Og jeg er SÅ enig! Vi har brug for Urban Outfitters i Danmark. Sådan en lækker butik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Der er en UO i KBH, den har bare virkelig ikke mange boligindretnings-lækrehedder :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  HVOR er det FANTASTISKE sidde/bord møbel fra!?!?!?!? :O Hold op det er lækkert!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Det er fra den blå avis desværre – har virkelig forsøgt at støve en fabrikant ned, uden held desværre :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ved du hvad du søgte for at finde frem til det alt for lækre sidde møbel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Ja jeg søgte på enten retro entrémøbel eller retro telefonbord :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Nyt Look.