◊ Et Dukkehoved på spisebordet.

DIY hylde.

⋘•◊▲◊•⋙

10261226_728964533856918_1209237548_n

Fornyeligt savnede jeg en hygge-hylde i køkkenet, så jeg hoppede ned i værkstedet og savede i lidt genbrugstræ fra Genbyg. 6 skruer efter, sad det her lille vidunder på væggen. Så nu er der dømt hyldestyling :D

◊•Forhandler-link-liste•◊

Glaskrukker med sort grafisk skrift  House Doctor ⋱◊⋰• Skærebræt ↣ HK Living •⋱◊⋰• Te-dåser ↣ A.C. Perch’s Tehandel •⋱◊⋰•  Stor sort/guld Dominique Dåse ↣ House Doctor ⋱◊⋰• Big Thoughts clipboard ↣ House Doctor •⋱◊⋰• Papir sugerør ↣ Miss Ètoile •⋱◊⋰• Dessertglas brugt som sukkulentvase ↣ Mant •⋱◊⋰• Ceylon te NUTE •⋱◊⋰•  Ball Mason Jar ↣ Ball (lignende fås billigt i Magasin, dog med guld låg) •⋱◊⋰• Mormor Ribbed Karafel  Normann Copenhagen •⋱◊⋰• Relief Kronjyden flødekande ↣ Quistgaard •⋱◊⋰• Hjerteformet te-æg ↣ Søstrene Grene •⋱◊⋰• Label Maker ↣ Paduro Hobby 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Et Dukkehoved på spisebordet.