◊ Favorit Indretnings-shops KBH.

En Upædagogisk DIY .

•⋱◊⋰•
⋘•◊▲◊•⋙

 photo 8030c549-eebb-4734-b829-a9a7d47328d9_zpsd76a121d.jpg

 For lidt tiden lavede jeg mig en lille Boho-indianer-væg-pynte-dims . Fjerene, de gennemsigtige perler og den sort nylonsnor, er fra Panduro Hobby. Træ-perlen er fra Søstrene Grene, sejlgarn fra Tiger og grenen er fundet ved  søerne ( grene flyder ikke på Nørrebro, just saying….).

Jeg har faktisk lavet flere forskellige af de hér fjer-dimser; så følg med hér eller på min Instagram , de næste par, fordi så vil jeg sørge for at smide et par billeder op :) Jeg ved ikke hvor meget DIY-guiding der er brug for i denne sammenhæng. Det eneste man skal kunne finde ud af, er at kunne: binde knuder omkring fjerene, trækker perler på snorene og så til slu:t knude snoren fast til pinden

Det er edderlet!!!

•⋱◊⋰•

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Favorit Indretnings-shops KBH.