◊ Interview på LoveCopenhagen.com

◊Ny darling i Mini-baren

•⋱◊⋰•
⋘•◊▲◊•⋙

 photo 10546841_566391306829592_174876441_n_zpsd08bcdac.jpg

 •⋱◊⋰•

Min kæreste, gav jeg bl.a. 1 liter Whiskey fra “The Glenrothes” i julegave – jeg tænkte, at så kan han nok også holde mig ud, i noget af 2015.
Jeg købte flasken i Helsinki Lufthavn i midten af december. Min plan mislykkedes desværre en anelse, fordi intention, var at købe noget lækkert finsk med hjem til ham. Nu havde jeg jo lige siddet og fedtet lidt med en ulden rensdyrburger og havde følt mig meget “eksotisk” og “finsk”. Men i lufthavnen var der kun finsk vodka på terpentinlignende tynde plastik flasker, så valget faldt på overstående semi-runde flaske. Og Joh dah, Whisky’en er udelukkende valgt på pga. den edderfine apotekerflaske, med træprop. Men det blev først højlydt indrømmet, da den var blevet smagt på og godkendt :P

For ikke så lang tid siden lavede jeg indlæg med forhandlerliste til hvad jeg har dimset min whiskeybælte-rollator/ mini-bar op med, det kan ses her.

 •⋱◊⋰•

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Interview på LoveCopenhagen.com