◊Vores Spisestue/ Botaniske Have.

◊ TEMA Weekend: Urban Jungle

 

•⋱◊⋰•
⋘•◊▲◊•⋙

TEMA WEEKEND: URBAN JUNGLE

 photo Skaeligrmbillede2015-01-16kl084534_zps3334476b.png

•⋱◊⋰•

Følg med i Weekenden, hvor den står på plante tema:  2015’s  trend planter, Plante illustrationer, Plante styling, Inspirationsbilleder, Planteskjulere ( både almindelige og alternative), Hængeplanter, Tips og Tricks til at sænke plantedødeligheden i hjemmet, Mine favorit plantebikse i København, et gensyn med min DIY på rustikke teracotta potterskjulere og lidt andet dimseri :D

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

2 kommentarer

 • Rebecca

  Uh, det glæder jeg mig til :-) jeg er også blevet en gal plantedame :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Haha…elsker ellow crazy-plant-ladies :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊Vores Spisestue/ Botaniske Have.