Transparente Rammer

◊ Rå Favoritter Fra Ellos

Jeg tror aldrig jeg når, at blive træt af det industrielle indretningslook.
Vi har allerede et bar-rullebord, men den her fra Ellos kunne også være fin til formålet. Aflastningsbordet kunne både være yderst pænt i et køkken, men også SÅ fint som plantebord ( se evt. mit indlæg hér, med 40 inspirationsbilleder til indretning med planter). Bænken kunne både tjene dens formål, men den kunne også sagtens bruges som sofabord eller plantebænk (Hah ALT kan åbenbart bruges til planter i min verden – sorry jeg er besat).

 photo ells_0127104_M_zpsedbc7b41.jpg

Raw Favorites

•⋱◊⋰•

1. Rullevogn (Hér) •⋱◊⋰• 2. Plantebord (Hér) •⋱◊⋰•  3. Bænk (Hér)

•⋱◊⋰•

Indlægget indeholder affiliatelinks

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Transparente Rammer