◊ That red " cheap" Vintage Dress

◊ Så meget genbrug har vi


⋘•◊▲◊•⋙

GENBRUG GENBRUG

⋘•◊▲◊•⋙

Vi har virkelig mange genbrugsfund herhjemme, samt en del på loftet, som jeg elsker at skifte ud med i ny og næ – eller sælge/give videre. Jeg elsker, at gå på skattejagt i genbrugsbutikker, storskrald, på nettet og Instagram – jeg er faktisk nærmest besat.
Jeg køber hovedsageligt genbrug af 3 årsager og i næste uge sætter jeg netop fokus på de 3 årsager, mine bedste fund, mine yndlings genbrugs/antik shops på IG, mine bedste tips til at finde det man leder efter, istandsættelse af gamle møbler og selvfølgelig deler jeg også mine skattejagtsruter i København. Men først et lille indblik i, hvor meget af vores hjem der er genbrug (alt markeret med et hjerte er genbrug). Nogle rum og kroge er dog ikke repræsenteret og hvis skabe og skuffer var åbne, ville der nok være en del flere hjerter :P

Glæder mig til denne tema uge, som selvfølgelig også bliver krydret med lidt andet;)

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 08.55.42_zps90q9yvxy.png photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 09.00.08_zpsrzbzbgvu.png
 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 09.02.09_zpsxoi1eexw.png
 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 09.09.22_zps9bdwa3p6.png
 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 09.09.50_zpssp6ggxey.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 10.20.46_zpsngkqmjbf.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 10.31.48_zps3eizzmsq.png


⋘•◊▲◊•⋙

Lidt Instagrambilleder af de kroge i lejligheden som jeg ikke lige kunne finde gode billeder af…

⋘•◊▲◊•⋙

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 10.17.44_zpsbadnupfi.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 10.11.05_zpsydi5wfu0.png photo Skaeligrmbillede 2015-03-18 kl. 10.12.23_zpszhp2hg6o.png

•⋱◊⋰•

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

9 kommentarer

 • Du bor simpelthen så smukt og inspirerende. Og jeg glæder mig til at læse mere om dine ruter og genbrugs-pushere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Tusind tak – glæder mig til at dele ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Glæder mig rigtig meget til denne her uge! Jeg står selv og er ved at købe en lædersofa på den blå avis, så det kunne være meget interessant at høre hvad du kigger på når du køber genbrug samt hvad man kan gøre for at shine sådan en sofa op :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ester

  Hejsa :)
  Hvor er jeres spisebord fra? Er helt solgt :)
  Mvh ester

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Det er fra Ilva genbrugstræ serie “lormont”. Det er dog nogle år gammelt.
   Men One Funky furniture laver nogle fede fede rå spiseborde i genbrugstræ. Tjek ham ud :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du bor helt fantastisk smukt, enormt inspirerende og så meget kreativitet.
  Synes dine potteplante holdere, som står på gulvet er helt geniale – hvor er de mon fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Tusind mange tak :)
   De er fra Ferm Living og fås stadig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Super, tusind tak for svar :)
   Så vil jeg fluks få dem bestilt hjem til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Det var så lidt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ That red " cheap" Vintage Dress