◊ Shoppet amok i Søstrene Grene

◊ Video fra mit vindue

⋘•◊▲◊•⋙

Forår

⋘•◊▲◊•⋙

Vejret har været helt fantastisk i dag og jeg har både været på loppemarkedet i nabolaget,  spist morgenmad på Bevar’s, nydt solen ved Dronning Louises bro, drukket en vino på Props og nydt solen hjemme i lejligheden. Hermed en lille video fra spisebordet, hvor jeg sidder og blogger;  filmfotograf bliver jeg nok aldrig – men for pokker, hvor mærker man bare sommeren i den video. Elsker hvordan solen titter frem. Jeg har musik på, men man kan stadig høre en “summen ”  gaden – Elsker hvor jeg bor :)

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

 • Julie

  Wow, hvor ser det lækkert ud. Hvad er det for noget musik du spiller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Takker ;)
   Det er Odessa med ” Hummed Low”.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Shoppet amok i Søstrene Grene