◊ Provins-plante er Svaret !

DIY: Vitaminer i Mason Jar

⋘•◊▲◊•⋙

Pretty Vitamins

⋘•◊▲◊•⋙

 photo 30a7c707-a43b-4ccb-97e4-026f9cff313d_zpsomttdtb8.png

Sidst jeg var i New York slæbte jeg 16 Mason Jars ( ved ikke hvad jeg ellers skal kalde dem; sylteglas, opbevaringsglas, glasdåse…) af mærket Ball med hjem. De er virkelig dekorative og jeg bruger dem til ALT: til mad opbevaring, som drikkeglas, vase, til nips, vatpinde, vatrondeller og nu har nogle af dem også fået labels på og er blevet fyldt med mine vitaminer: D-vitaminer, fiskeolie (Fishy), hårpiller ( Et lidt stresset 2014 har sat sine spor i min børste) og multitabs. Det ser da pænere ud end dersens Apovit pilleglas :)

Lignende Mason jars, kan bl.a. købes hér.

Min labelmaker er fra Panduro Hobby.

 photo e124daa7-fb07-4a08-ad6a-b560a4e0c04e_zpsb2xxkwoj.jpg

 photo 11298682-d13e-45d3-83eb-4e7371e053a6_zpswxiyept0.jpg

•⋱◊⋰•

   

6 kommentarer

 • Sikke en fin idé at putte vitaminpiller i glas og tak for en fin blog som jeg følger hver dag :)
  Da jeg så dit indlæg, tænkte jeg, at jeg lige ville skrive til dig og spørge, om du ved at vitaminpiller ikke kan tåle lys? Det er derfor de altid ligger i hvide plastikbeholdere eller glas der er meget mørke. Lyset får vitaminerne og mineralerne til at forgå og så får du jo desværre ikke glæde af vitaminernes indhold. Et forslag på problemet kunne være, at du maler glasset med en mørk lak, så man stadig kan skimte pillerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Hej Michala – tusind tak og selvtak :D
   Jeg ved det godt, det med sollys (jeg er sygeplejerske til dagligt), men mine piller står heller ikke på spisebordet til dagligt ( selv om de nu, ser pæne ud hehe, når solen titter igennem). De står i et skab – men fedt du skriver det, så andre ikke tænker “wohoo nu skal vitaminerne bare sole sig”. Jeg elsker orden og ikke har ikke så meget af det i mine skabe. Så nu har jeg 1 skab med orden på første række ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, super fin idé! Nu ser vitaminerne jo helt dekorative ud. Tusind tak for inspirationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Selv tak – glad for det var nyttigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Degnegaard

  Hvis du stadig går og fælder, kan jeg virkelig anbefale Serioxyl fra Loreal! De fleste af vores kunder i salonen stopper med at fælde efter få ugers brug….

  Knus Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Tak for tip:) Jeg fælder stadig – syntes dog det er blevet liiiidt bedre. Men jeg har klart mod på at prøve med produkter også :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Provins-plante er Svaret !