◊ TIP: Small Greenhouses fra Magasin

◊ A Change of plans


⋘•◊▲◊•⋙

Oh Happy Day

⋘•◊▲◊•⋙

Når man får byttet sin nattevagt til en dagvagt i morgen, er der overskud til at få lagt lidt gel neglelak (den slags der ikke kræver lys) og lave te med revet ingefær (min kæreste syntes det er smadder klamt, at jeg lader ingefæren svømme løst rundt i min te – haha det kan jeg ikke forstå?!).
Jeg skulle ellers have brugt hele dagen på, at have ondt af mig selv og panisk forsøge at sove inden kl. 23, hvor vagten begynder ( det er desværre aldrig lykkes mig). Nu kan jeg faktisk indtage drinks til Bahne og HAY eventet i eftermiddag . Det “vilde” sygeplejerske-blogger-liv :P

Nattevagter er muligvis et vilkår i sygeplejerskelivet – men jeg kommer aldrig nogensinde til at juble over dem. Jeg KNUSELSKER mit job og mit fag – men de der nætter – ØV! Patienterne lider ikke over mig – JEG lider over mig! Nætterne er til søvn, fest eller eksamensskrivning.

sssb

•⋱◊⋰•

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

3 kommentarer

 • Kender godt det med nattevagterne – og skønt når de bliver omlagt!! :)
  God fornøjelse med Bahne og HAY; glæder mig til at læse om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   JAH – glæder har ingen grænser, når det er :D
   Der kommer billeder på bloggis imorgen… så fin en ny butik!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Go here for the best hyaluronic acid vitamin c serum now in stock around plus reasonably priced.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ TIP: Small Greenhouses fra Magasin