◊ Ugens Favorit

◊ Billeder af vores skråvægge


⋘•◊▲◊•⋙

Når man bor i taget på et gammelt tørreloft, er skråvægge et vilkår.

⋘•◊▲◊•⋙

Vi har vanvittig mange skråvægge i vores lejlighed. Faktisk har vi kun 2 rum uden skråvægge: vores entré og vores lille fordelingsgang.For mange mennesker er skråvægge et minus i regnskabet, fordi de “stjæler” plads. Jeg er dog ekstrem glad for ALLE vores og jeg synes de bidrager, til små hyggelige lommer og kroge, som jeg bestemt ikke ville være foruden.

Hermed et lille udpluk af skråvægge fra vores lejlighed, håber de viser at det faktisk kan være ret hyggeligt og beboeligt :)

•⋱◊⋰•

 photo a_zps7ma73cnc.jpg

Billedet her viser vores største skrå indfald. Den er vanvittig ujævn og lidt irriterende, for vores tårnhøje venner, som må ligge hoved på skrå, når de går forbi. Men både Baronen og jeg med mine små 160 cm kan sagtens gå forbi, uden at skulle dukke os. Pladespilleren, som jeg købte i New York sidste år passer perfekt i højden under den skrå væg. På den anden side af hjørnet,  har vi udnyttet pladsen under skråvæggen, til at stille vores fjernsyn.

•⋱◊⋰•

 photo 21_zpsibnzv38f.jpg

Nej det ikke et æseløre i venstre hjørne – men en MEGET skrå væg, der ” falder” ind i rummet :)

•⋱◊⋰•

 photo 9_zpsj653xl9f.jpg

En lille tysk retrosofa, som jeg fandt på Lauritz for nogle år siden, er med til at skabe hygge i min lille “bibliotekskrog” (Stigen står op af en bogreol). Mit tapet med egeblade og musvitter er med til at fremhæve skråvæggen.

•⋱◊⋰•

 photo 4_zpseebgkfhs.jpg

I spisestuen har jeg kommanderet Baronen i gang med sort maling. på det lodrette stykke af væggen. Det fjerne fokus fra det ” skrå” og givet et “afbræk”, der samler rummet.

•⋱◊⋰•

 photo 3_zps8oltlb37.jpg

I spisestuen har vi hængt en rusten jernstang op i loftet og udnyttet den “plads” til lamper og grønne planter.

•⋱◊⋰•

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Ugens Favorit