◊ Nyt yndlings "portræt".

◊ Mit Utilsigtede Nye Logo

I går biksede jeg med lidt nyt design til min blog. Jeg eksperimenterede bl.a med at tegne med sprittush på hvidt papir, tage et billede af tegningen og overføre billedet til Picmonkey ( scanner: pffff som om  – who needs it? !). Jeg tegnede for sjov en krusedulle af min yndlings retro sofa herhjemme – bare for at teste, om det kunne lade sige gøre. DET KUNNE DET og nu er den lille stregtegning af en sofa, blevet mit lille (helt utilsigtede) logo. Fin og skæv – ligesom sofaen er i virkeligheden :)

Og så fik jeg også lige fikset mig en ny header, ud af det billede som kærestemanden knipsede af mig i går, i Botanisk Have.
En retro sofa og en masse planter – så kan den header vidst ikke skrige mere “mig” :P

 photo finalheaderhvid_zpsfgswheuq.jpg

 photo finalheaderfinal_zps9dxu3vwp.jpg

 

•⋱◊⋰•

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

 • Sara

  Det er bare en skam at headeren tager så meget plads når man klikker sig ind på bloggen. Det er lidt irriterende rent visuelt som læser. :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   TAK :) Helt Enig, blev også selv lidt små-irriteret på den igår aftes. Så jeg skal have lavet nogle “paneler” til den i siderne, så billedet kun er i midten og dermed bliver mindre. Spørgsmålet er bare hvilken farve, uden at kontrasten bliver for voldsom :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Nyt yndlings "portræt".