◊ Coffeetable books som ferieminde

◊ Smukke illustrationer til hjemmet


⋘•◊▲◊•⋙

Rie Maktabi Illustrationer

⋘•◊▲◊•⋙

Jeg er vild med Rie Maktabi’s farverige grafiske dame illustrationer. Skulle jeg vælge 2, der ville passe helt perfekt ind i vores hjem, må det være de 2 første herunder. Men de er alle virkelig smukke, finurlige, mystiske og anderledes – og en anelse botaniske :)

Illustrationerne koster 200 kroner,  de er i A3 format og kan købes i en af mine absolut farvorit butikker i København; Dora på Værnedamsvej (se evt. min liste over yndlingsshop i Kbh hér). Den interiørbutik er mig til evig inspiration – jeg elsker at de blander genbrug/antik med nyt.

Som DORA også skriver på deres hjemmeside vil illustrationerne se fine ud i Moebe CPH transparente egetræsramme ( Kan købes hos Dora og hér) eller man kan lave sin egen meget simple transparente rammer ( Se min DIY hér).

Se hvad jeg har i min Moebe ramme hér.

 photo qq_zps0cq8a6ou.jpg

 photo qqqqqq_zpsqhyw1wgb.jpg

 photo q_zpsycoulari.jpg

 photo qqq_zpsvoi25gmm.jpg

 photo qqqq_zpsm0ya6f2h.jpg

 photo qqqqq_zpsyzoogo70.jpg

 photo x_zpsbjmyfkvk.jpg
•⋱◊⋰•

indlægget indeholder et affiliatelink

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Coffeetable books som ferieminde