◊ Grøn Give Away

◊ Boligreportage herhjemme til Sverige/Norge

 photo 2db80f75-c356-4a01-bdd3-5dc73c7c0f1e_zpsomwnrs47.jpgI går havde vi besøg af et svenskt boligreportage team; nemlig dygtige, søde og vildt behagelige Anna Truelsen & Jonas Lundberg. De tog en masse fine billeder af vores hjem, så det bliver spændende at se, om der er et magasin i Sverige og/eller Norge, der vil købe dem. Det er altid lidt nervepirrende, når man ikke ved om ens hjem falder i andres smag. Jeg ved efterhånden godt, at jeg har en fantastisk skare af mennesker, som elsker min stil, men det er jo ikke ensbetydende med, at en given Art Director (eller hvad nu titlen hedder ?) syntes det. I hvert fald var det så hyggelig en dag og jeg glæder mig til at se billederne igen. Jeg kan desværre ikke dele billederne, før de evt. er blevet udgivet – men jer der følger mig på IG (hér) har nok en meget god ide om hvordan vi bor (selvom jeg konstant flytte og dimser rundt ;)

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Grøn Give Away