◊ Ugens Favorit: BLAD

◊ Smuk Kaffebrygning

•⋱◊⋰• photo 11111111111_zpsojhjwd5v.jpg

 photo 111111111_zpsiembp2wu.jpg

Denne Coffee Maker fra Clerk Pour Over Stand er SÅ fin og simpel – jeg er vild med det “lille kemiker look”. Den kan selvfølgelig købes her hos svenske Artilleriet, som ALTID har de fineste ting. Jeg vil vove at påstå, at det er min yndlings webshop og så er jeg desuden ganske overbevist om, at hvis jeg nogensinde kommer til Göteborg, så bliver det en meget fattig hjemrejse.

Se flere fine ting fra Artilliriet hér – jeg kigger nærmest jævnligt i deres “Nyheter” og forelsker mig hovedkulds i alverdens dimser. I må da give mig ret !!!!? :D

 photo 1111_zpsh5itnl0i.jpg

 photo 11111_zpsvmxsehbv.jpg

 photo 11111111_zpsav1ifmqc.jpg

 photo Duet_Clerk_3_zpsl9jlmsrf.jpg

•⋱◊⋰•

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Ugens Favorit: BLAD