◊ Her har jeg købt vores Palmer

◊ HOME

 photo 59F24FDB-1A06-4BC6-85AD-E6B4920C1081.png_zpsurchs4fo.jpeg

Hvis der er nogen derude der skulle være i tvivl, så er jeg blevet palmebesat :) I går lagde jeg et indlæg op med en masse billeder af, hvordan man kan indrette sig med palmer (hér). Der blev også lige akkurat tid til et indlæg med; hvor og hvilke palmer vi har købt, hvad de kostede og hvordan de skal passes (hér). Den sene eftermiddag og tidlige aften blev brugt i fine Dome of Visions, til reception  for det nye Magasin BLAD.

Paradoksalt nok er vores palmer ikke kommet på plads endnu, så den ene står på en stol midt i rummet. Det ser egentlig meget pænt ud fra den vinkel, hvor jeg har taget billedet (ellers not so much): The power of You not knowing what my home looks like, behind the camera ;P

•⋱◊⋰•

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

1 kommentar

  • Jeg synes virkelig billedet er fint. Min palmetrang vokser også nu ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Her har jeg købt vores Palmer