◊ HOME

◊ Jeg er i ChriChri Magasin i: “Vis os dit hjem”

 photo b4c3b4ec-9599-4876-b541-0235f6058674_zpsrohvguk5.jpg

Jeg har fået æren af at få fremvist mit hjem i Christiane Schaumburg-Müller O’Conners Online Magasin ChriChri. Udover at I kan se billeder af vores tørreloft, kan I bl.a. også læse om, hvilken af vores møbler der blev udsat for drugswipes i både JFK og Heathrow lufthavn ;)
Der ligger desuden en masse andre fine boligreportager på ChriChri.dk som er værd at kaste er blik på. I kan se min hér :)

Mit fornavn er næsten stavet rigtig i hele artiklen ( Jf. dette indlæg “Om at have et umuligt fornavn”) hahaah – faktisk flere gange end nogle af de andre medier. Så jeg er faktisk tilfreds :)

•⋱◊⋰•

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ HOME