◊ Mit nye Bornholmfigen træ

◊Nyt Plantestastiv + tryk.

 photo 135f847e-2b9f-412b-a45f-d60170dfaf22_zpsvtt2plvj.jpg

Jeg både “hugger” skævt og lejligheden er skæv ;)

Lille lørdags styling med mit nye plantestativ fra Mant i Læderstræde (Kbh.). Jeg har i forvejen to plantestativer fra Ferm Living. Men jeg elsker, at man ved denne model ikke er afhængig af at potteskjuleren skal passe præcis (plantestativet fås i 2 størrelser). Planten (Calathea Ornata) er ligeledes fra Mant – close up’s kommer senere. Det er lidt med vilje, at jeg ikke har kommet den i en skjuler, da plastik potten har den skønneste bordeaux farve. Jeg troede ærlig talt, at det var en plastikplante, da jeg først så den. Den er virkelig smuk! Jeg har yderligere købt lidt andet fint, bl.a. en ny plantehængerdims i guld :P. Billeder følger i løbet weekenden. Nu skal der liiiiiige drikkes et glas Cava oven på en lang dag på arbejdet og så skal der dimses inden svenskerne kommer på tirsdag og tager lidt billeder af lejligheden (som pt ligner LORT – “hurra” for vagter alle dage indtil – selvom jeg elsker mit job; hold op hér kræves lidt mere end et par timers cleaning).

Stolen er Arne Jacobsens “Dråben“, gulvtæppet “Block” er fra House Doctor. Plantetrykket er af Pernille Folcarelli og er købt hos Notre Dame (ligeledes er rammen).

8 kommentarer

 • Wow, super fedt plantestativ <3 Hvor meget koster det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Uuuh det er lidt pinligt, fordi jeg kan ikke huske det. Mit er det lave stativ og det kostede mellem 145-180 kr. ( jeg købte så meget andet småtteri og har smidt kvitteringen ud desværre :P ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, kender det alt for godt…. ☺️
   Så må jeg jo hellere tage forbi og kigge selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Har du været forbi ? Du må meget gerne lige genoplyse min sørgelige hukommelse ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon man kan få det fede plantestativ i det mørke Jylland? Tæt på Aalborg? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Uh det ved jeg desværre ikke :( Krydser fingre – eller er Ferm Livings et alternativ ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Jeg har aldrig selv tænkt idéen med plantestativer, det er jo så flot! Er det dem her fra Ferm Living, du allerede har?
  http://www.heymay.dk/da/vaser-og-lysestager/1576-ferm-living-plante-stativer-5704723441175.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Ja det er det nemlig :D Jah -knuselsker plantestativer –> mulighed for planter uafhængig af bord/vindueskarm og hylde :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Mit nye Bornholmfigen træ