◊ Et Minde til Tørreloftet

◊ Sidste chance: VisseVasse Give Away

Reminder: – Jeg trækker lod i dag kl. 14:00 – ændret tidspunkt!

Så er det tid til min første give away EVER og jeg er ovenud lykkelig for, at min første give away sker i samarbejde med de dygtige folk bag ViSSEVASSE.
2 heldige læsere kan frit vælge deres favoritplakat i ViSSEVASSES efterhånden meget omfattende og smukke plakatkollektion af danske og udenlandske byer og deres varetegn (se alle plakaterne hér).

Mine ViSSEVASSE favoritter, selvom det er svært at vælge, er: “Dronning Louises Bro”, som er en del af min daglige udsigt herhjemme og “Palmehuset i Botanisk Have”, som er mit favoritsted i hele København. Men også de 2 nye plakater i kollektionen: Vespa’en og VW Beetle, er klart blandt mine favoritter. Jeg knuselsker jo dét retro look ;)

Jeg trækker en vinder her på bloggen senere i dag. Den anden vinder trækker jeg på min Instagram profil frk.overspringshandling (hér) – også  i dag. Deltag gerne begge steder – så har du også et ekstra lod ;) OBS man SKAL deltage i DETTE BLOGINDLÆG. Skriver man hér, er man IKKE med i lodtrækningen.

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer, både her på bloggen og på IG. Husk at skrive hvilken plakat I ønsker jer (det er dog ikke bindende – vinderne må gerne ændre favorit. Det er jo bestemt ikke let, at beslutte sig med så mange fine, at vælge i mellem ;P).

For flere lækre plakater- og miljøbilleder, smut da ind og følg ViSSEVASSE på IG og Facebook.

Alle mine nordiske følgere kan også være med;)

HUSK at det er HER I skal deltage.

•⋱◊⋰•

 photo v5_zpsdcsa0qfu.jpg  photo VV1_zps3dk0uuyc.jpg  photo vv2_zpsq0kxmibn.jpg  photo v8_zpst3jgsbsd.jpg  photo vv3_zpspquw07pa.jpg  photo vv4_zps5kke9zxm.jpg  photo ABC-All_of_them_b2a48294-57f4-47a5-aef5-74980a2b57c4_1024x1024_zpsqyuclu6z.jpg

•⋱◊⋰•

planter, potteplanter,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Et Minde til Tørreloftet