◊ KEMIKAZE - rå vaser, lysestager og lamper

◊ Indret med Globusser

Jeg ønsker mig brændende en globus med lys i  – og gerne én i et antik look. Globusser er dekorative og så har de ofte en virkelig hyggelig og afdæmpet aftenbelysning – og så er de jo et fantastisk læringselement til børn. Som barn havde min søster og jeg en blå dele-globus. Den var uden lys, men den indgik i  virkelig mange sammenhænge: i dukkeleg og skoleleg, den var ” disko”-kugle og forlystelse/karussel i et interimistisk Tivoli for vores bamser – der var ingen grænser for, hvad vores globus kunne bruges til. Længe leve børns ubegrænsede finurligheder :D

Globusser.dk kan man finde en væld af forskellige globusser i forskellige prisklasser – selv en globusbar, som jeg syntes var det fedeste da jeg var yngre (læs: i alkohol-acceptabel alder).

I dette indlæg har jeg udvalgt nogle af min favoritter globus med lys.

 photo gl2_zpsabddzwng.jpg photo gl5_zps65kekb7i.jpg photo gl3_zpsuu7n5lkm.jpg photo gl7_zpsjhsobaip.jpg photo gl8_zps89usiqpm.jpg photo gl6_zpsyba6gytb.jpg photo gl1_zpsnm0u501a.jpg photo gl4_zps71ucamnb.jpg photo gl9_zpsvkf5bzaq.jpgIndlægget indeholder affiliatelinks.

2 kommentarer

 • Åh, jeg har i mange år ønsket mig en globus, men har bare ikke fundet den rigtige! Og nu er det alligevel meget godt, for vi er ved at sælge alle vores ting, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Hahaha…en globus må da næsten også være jeres maskot :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ KEMIKAZE - rå vaser, lysestager og lamper