◊ Mors dag - Giv en " buket" der holder

◊ Jeg er ude på et skråplan.

 photo ed5a006f-ea37-44b4-8496-52a1c31f7561_zpszqht5ird.jpg

DIY på denne radiatorskjuler har jeg lavet her.

Jeg satte mig i går for en grunding ” tælling” af vores grønne potteplante-finheder, da jeg i min Bayer Garden give away, havde udfordret jer på at gætte, hvor mane planter vi har  stående her på vores 124 kvadratmeter.  Jeg har måtte konkludere, at jeg jo officielt er bindegal – 81 potteplanter har vi herhjemme – 81!!!!!!! Det er jo vanvittigt – men hvad endnu mere vanvittigt er, at jeg mener. at vi har plads til mange flere. Jeg er ikke inden for nogen som helst form for pædagogisk rækkevidde. Jeg har brug for en intervention af en slags…

#AnonymePlanteSamlere

For mere planteinspiration så se evt. de her indlæg:

Køb dine pamler her + pasning og pleje //DIY Avocado Træ ud af stenen //Min guide til trendy planter og pasning //40 Tips indretning med Planter //Planter på Badeværelset //Alternative DIY Potteskjulere //Fra tørreloft til Drivhus // BLAD Magazine – nyt dansk plantemagasin // Plantebyttedag d. 10 Maj i KBH // Hvordan får hurtigt en hængeplante // Kaktus i Kop og dåse // DIY Transparente Rammer med tørrede blomster // DIY planteophæng // Smukke Plante Illustrationer // Mit yndlings sted i KBH – Botanisk have //

#AnonymePlanteSamlere

 

2 kommentarer

  • Hold da helt op! :) Jeg håber at nogle af dem kræver knap så meget vand, så du slipper for at vande hele tiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tenna Svends

    Hej Juila! Jeg har fulgt sin blog intet stykke tid, og synes den er intet mindre end fantastisk! Jeg er selv en sucker for planter i indretningen, men har en kat der er stort set altædende. Synes jeg har set en kat på nogle af dine billeder? Hvordan får du det til at hænge sammen med kat og planter? Venligst, Tenna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Mors dag - Giv en " buket" der holder