◊ Vinderne: MixMeister Give Away

◊ Kollektionsfremvisning A/W 15: Lene Bjerre

 photo igleneb_zpswrzdvt9n.jpg

Det er ikke kun fordi jeg var/er træt, at denne soveværelse styling til Lene Bjerre’s Kollektionsfremvisning A/W 15 , gik lige i mit “rå” hjerte. Jeg ELSKER sengegavlen, der er konstrueret af 2 fyldningsdøre – og så er den douce opredning bare fin og “putbar”. Det skal lige nævnes, at det krævede meget selvdisciplin ikke at smide sig i den seng (jf. dette indlæg tidligere i dag). Men nu fik jeg jo også en powernap (pinlig som jeg er) da jeg fik lavet vipper. Jeg kæmpede virkelig hårdt for ikke at falde hen, men alligevel skete det og jeg vågnede med et voldsomt spjæt, der både forskrækkede mig og vippeteknikeren – efterfulgt af den der akwards stilhed, hvor jeg egentligt gerne ville have grinet af mig selv højlydt (for at “lette” pinligheden), men jeg var simpelthen så “selv-forskrækket”, at der gik så lang tid, at en hver kommentar, bare havde været endnu mere pinlig :P

Mange flere billeder af Lene Bjerres kollektionsfremvisningen A/W 2015, kommer snart på bloggis – der er mange rå og grønne elementer involveret ;)

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Vinderne: MixMeister Give Away