◊ GIVE AWAY: Champagne GLAS (Reminder).

◊ Mandag med nye vipper og kollektionsfremvisning

 photo 79bebdec-d73d-4a4b-81d8-e936fc5e9b16_zpszv8dwcdr.jpg

I dag står den på opfyldning af vipper hos LashBar (uden at falde i søvn under behandlingen. Jeg kunne BARE IKKE sove efter min aftenvagt, som jeg var hjemme fra omkring midnat – 3 timer blev det til, boy oh boy) og så skal jeg til kollektionsfremvisning hos Lene Bjerre, senere i eftermiddag. Jeg fik løftet sløret lidt forleden af en “insider” og det lyder virkelig spændende og “råt”. Der er også lige dumpet en invitation ind af døren, til Ilva’s kollektionsfremvisning og nogle andre, bl.a. By Lassen og Samsung. Jeg føler mig simpelthen så heldig, at få lov til at komme til alle de fremvisninger og få indblik i, hvad der er i vente – det havde jeg ikke regnet med den gang jeg startede bloggen ( men helt klart drømt om:P) ️. I aften skal jeg da vidst også trække 2 vindere af de fine RCR Champagne Coupe – læse mere og deltag her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ GIVE AWAY: Champagne GLAS (Reminder).