◊ Gæsteblogging hos Bahne

◊ Planter til dine Cocktails

 photo d5617424-a837-4c74-8ff4-b3a5a7fdc194_zpswrojhaul.jpg

Jeg er glad for planter og jeg er måske endnu mere glad for planter, som vi kan spise og ikke mindst: komme i drinks:) Hertil aften, holder kærestemanden og undertegnede cocktail-balladefri-fredag med vores ven Geranium Gin og hinandens selskab. Jeg mixer og manden drikker (JEG DRIKKER ditto) – lang uge/skiftende vagter =massere af samtalemateriale – så hermed et kort indlæg, imens manden rør i vores græske Gyros ret (countdown til grækerballede i en uge, liiiiige om snart(min første gang i Grækenland nogensinde)).

Plante-urterne bliver både brugt som pynt og som “ingrediens” i mine drinks. En af ovenstående smager af pebermynte ( den helt til venstre) og en anden af honning (skovesyre blomst). En tredje smager af marokkansk mynte (finest i rom) og en fjerde smager syrligt (skovsyre). Skovsyren (ligner lidt et kløver) er min favorit når det kommer til Gin drinks – jeg ELSKER alting surt. Stik mig en citron og jeg inhalerer den! Syrligt slik….nomminom: det holder ikke længe i mit selskab.

Nu tilbage til shakeren og sandsynligvis sengen…jøsses 2-ish semi-stærke cocktails og lidt “prøvesmagning” gør træt ovenpå en vanvittig uge :P

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Gæsteblogging hos Bahne