◊ Jeg er ude på et skråplan.

◊ Søndags hangout Tip: DesignerSpace


ds

I Dag afholdes anden dag af DesignerSpace på Israels Plads lige ved Torvehallerne ( fra kl. 10-17) . DesignerSpace er  “… en ny platform for nyetablerede og upcoming designere, kunstnere og kreative iværksættere i København” (Kilde: DesignerSpace). På markedet er der både smykker, kunst, tøj, skønhedsprodukter og små interiør-nips at finde.

En af mine favoritter er bl.a. Madstich som Ditte Sørensen står bag. Hun laver ” sy-kunst” og har bl.a. kreeret nogle super fine ” tråd- illustrationer” i transparente rammer. Se nogle af hendes værker på IG hér. About Graphics står også klar med hendes knivskarpe og smukke illustrationer.

Yderligere står Sivellink klar med fine Københavnerillustrationer og Kaja Skytte med sine smukke japansk inspirerede PlantePlanteter.

På skønhedsfronten er bl.a. Mirins Copenhagen også tilstede – Jane forhandler de fineste produkter uden parfume, kemikalier eller konserveringsmidler (Der kommer et indlæg omkring produkterne senere i dag ).

Når nu man passende er ved Israels plads, kan man jo lige  snuppe sådan en kage hér hos Brioche Dorrée i Torvehallerne. De er SÅ gode!

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Jeg er ude på et skråplan.