◊ 1 Bord 3 Muligheder

◊ Vinderen af GIVE AWAY

 photo bg171_zps3o3ydsom.jpg

Så er vinderen fundet af mine 3 favorit produkter fra Bayer Gardens Vitality Serie. Tusind tak til alle jer der har deltaget; godt og vel 200 plantertips/gætterier på hvor mange planter jeg har, er det blevet til. Der er del planter i mellem, som jeg ikke har (som jeg nok bliver nød til at anskaffe mig nu) og der er en del af jer, som kom tæt på det antal planter jeg har og en del der var VIRKELIG langt fra. Tusinde tak for al den inspiration og tak til Bayer Garden – Det er jo simpelthen så skønt, at få lov til at dele ud af ting jeg elsker :)

Vinderen er Katrine (katrine@willowlounge.dk) – du får straks en mail ;)

1 kommentar

  • Jubii!! Det er jeg SÅ glad for :)
    Jeg har lige sendt dig min adresse.

    Tusind tak :) og god weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ 1 Bord 3 Muligheder