◊ 10 Loppeentusiaster på IG i følge Boligmagasinet

◊ Give Away : Minimalistic Mess

Give away’en er slut og vinderen er fundet ;)

Min årlige ferie i New York ( + 2 ugers Road Trip med start i New Orleans <– den er dog ikke årlig) nærmer sig og jeg får helt sommerfugle i maven ved tanken om alt den hygge der er forude; traske gader op og gade ned, tage en stikker på en sidevej og ikke ane hvad den bringer, fantastisk lækker mad, cocktails, Cheesecake-balooza, loppemarkeder og fester – jah bare duften/lugten af New York er værd at vente på.

Jeg har i min forventningsglæde lavet et lille samarbejde med min fellow Nørrebroborger Kathrine, som står bag webshoppen Minimalistic Mess. Kathrine laver både illustrationer, grafisk design og er fotograf og så er hun mindst lige så hovedkulds forelsket i New York, som undertegnede og har lavet flere fine illustrationer, som afspejler den kærlighed. Hendes New York Buildings illustration er en af mine favoritter og den hænger nu og giver mig et lille “gip” hver gang jeg ser den :)

Deltagelse i Give Away om 1 valgfri plakat

For at deltage, skal du i kommentarfeltet enten give et tip til New York (det må omhandle hvad som helst), skrive hvad du gerne vil se, hvis du en dag skulle til New York eller du kan også bare nøjes med at skrive hvilken plakat du gerne vil vinde, hvis du skulle være så heldig.

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer. Da der kun er én præmie vil jeg på udlodningsdagen starte med, at tælle deltagere hér på bloggen og fortsætte på Instagram. Er der f.eks. 20 deltagere her på bloggen så har den første kommentar på IG nummer “21”. Man må gerne deltage begge steder (1 gang) – så har man også et ekstra lod i konkurrencen ;) .Jeg trækker en vinder d. 1 juli.

OBS man kan kun deltage, hvis man har adresse i DK.

For inspiration til hvordan du kan style en af hendes plakater er Minimalistic Mess IG proppet med fine billeder af hendes kunders stylings og hende egne :)

DIY på min Akvaralvæg kan ses her

 photo CE6E7DD4-7924-47C1-B3DF-FA5EE660ABD1_zpsgbjnd4bp.jpg photo 7975f491-554c-420f-ac8c-a50a4196e69e_zpszvin9rc2.jpg photo 04235cad-fa48-4a54-b815-d8c9a5488881_zpsnmsn43ei.jpg

Her er et lille udsnit af, hvad Kathrine ellers har lavet af finheder:

 photo 112_zpsvtvbhshw.jpg photo 113_zpsycvgubpc.jpg photo 116_zpsvq242hkl.jpg photo 115_zpsouzhf7un.jpg photo 111_zpsj6hi0xjv.jpg photo 114_zpsdgrhhlss.jpgIndlægget er lavet i samarbejde med Minimalistic Mess

 

51 kommentarer

 • Nanna

  Uuuh High Lane en sommerdag og samtlige restauranter i MeatPacker. Jeg ønsker mig også New York Buildings :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte K

  Monstera Plakaten er så smuk, den vil jeg så gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  5 leavesi Greenpoint – bedste morgenmad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Uhh, der er mange gode tips.. Har dem nedskrevet et eller andet sted, som jeg ikke kan finde på stående fod – men et tip kunne i hvert fald være at tage gratis-færgen til Staten Island.. Man får en smadder fin tur med en kaffe i hånden og et flot kig til Manhattan Skyline + et kig til frihedsgudinden :)

  Ellers vil mit tip være at bo i Brooklyn i området ved Morgan Ave Station :)

  God tur! Må være fedt at have NY som en tilbagevendende destination!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Thomsen

  åh altså, hvor er de smukke!
  Jeg er loge kommet hjem fra NYC, og det absolut sjoveste var at leje cykler på Upper West side, hvor der er vanvittigt fint og man hat lyst til at lure bag alle de smukke butikfacader, og så kan man snildt fortsætte på cyklen ind i central park, hvor man altså får den bedste udsigt til de høje bygninger bag de flotte, kæmpestore træer. Jeg var i hvert fald helt solgt!!

  Kh Maria og god tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Var der sidst i snestormen og minus 15 grader… Skidt tidspunkt… Efteråret i NY er klart det bedste (og smukkeste)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg har desværre ingen tip – gid jeg havde; men har kun været i NY i to døgn. Det var fantastisk og jeg vil meget gerne tilbage.

  God tur til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja F

  Hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg vælge City Destruction i A4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg har aldrig selv været i New York, så jeg kan nok ikke anbefale noget, du ikke allerede selv har planer om at se. Men du må have en dejlig ferie! Til gengæld vil jeg rigtig gerne vinde en plakat, og det må enten være New York Buildings eller Laundry time. Det er så svært at vælge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria A

  Jeg kan desværre ikke dele nogle oplevelser fra NY, men GID jeg en dag kan! Tilgengæld er det ingen problem at finde en flot plakat – det skulle da kun være fordi de er så svære at vælge imellem! Men min favorit må nok blive ‘A letter and lights’ i A3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  For filan de er flotte!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Bare det var mig som skulle tilbage til NYC! The rabbit hole i Williamsburg! Prøv deres eggs Benedict ellers kan jeg kun anbefale at I tager til governers Island for at få et pusterum og frisk luft. Dejligt at få anbefalet minimalistic mess. De plakater er da så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Jeg synes birds in the sky er ualmindelig smuk og ville elske at have den hængende herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  årh – JEG VIL BARE GERNE TIL DEM BY! Og så vil jeg bare gerne have nogen af hendes smukke værker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Verdens bedste by! Bare tanken om at slentre rundt på opdagelse giver mig kuldegysninger! Fineste plakater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil SÅ gerne til New York engang! Når jeg kommer til storbyer er det første jeg gør, altid at finde den bedste lille “get-away” coffee shop i lokalområdet. Der er bare altid god stemning sådan nogle steder, og kulturen skinner helt igennem (+ jeg elsker kaffe).. hæhæ!

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine søgaard

  åh jeg drømmer om at rejse til new york. så ville jeg løbe i central park og nyde efterårets farver.
  kh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea K

  Nu har jeg desværre aldrig været i NY, men jeg har aldrig drømt om at slå mig ned på en bænk i Central Park med en god bog, eller med en picnickurv og bare nyde dagen og se alle de forskellige mennesker gå forbi.

  God fornøjelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea K

   Jeg mente jo selvfølgelig “Altid”, i stedet for “Aldrig” :grin: :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Super lækker give away. Jeg ønsker mig denne;
  http://minimalisticmess.dk/product/watercolor-world-map
  Såfremt at jeg bliver den heldige vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg savner tagterassen på Yotel hotellet i New York. At sidde på tagterassen og nyde sin morgenkaffe, eller en lækker drink senere på dagen, er noget af det jeg savner mest. Yotel ligger lige midt i travle NYC, men på Yotels tagterasse er der fred og idyl på en varm sommerdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at sætte mine fødder i New York, men når jeg engang kommer dertil kunne jeg blandt andet godt tænke mig et smut forbi botanisk have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H.

  Jeg vender med sikkerhed tilbage til LIC Market, 22 DR , Long Island City. Alobar, Vernon Blvd., Long Island City og El’rey på Stanton St.

  Ønsker dig en dejlig ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Vil gerne have den her, hvis jeg vinder :)
  http://minimalisticmess.dk/product/a4-monstera-plant-illustration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville vælge “If Life Flashes”: http://minimalisticmess.dk/product/a4-if-life-flashes
  Fordi den ville passe perfekt ind med de plakater jeg allerede har i mit hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Elsker denne plakat: http://minimalisticmess.dk/product/a3-los-angeles-photo-and-quote
  Vil se perfekt ud i min nye lejlighed! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Den største oplevelse jeg havde, da jeg var i New York, var at deltage i søndagsgudstjeneste i en kirke nær broadway. det var så vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O.

  Ej, hvor er de fine. Jeg er helt vildt med wonderlust :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Jeg vil vildt gerne til New York engang, og ville i hvert fald se Frihedsgudinden, Central Park og alle de klassiske steder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Super lækker give away! Denne her er så fin: http://minimalisticmess.dk/product/watercolor-world-map
  Den vil jeg ikke have noget imod at eje:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Johanna Madsen

  Jeg skulle se en masse fantastisk kunst på MOMA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hingelbjerg M. Pedersen

  Jeg har desværre ikke noget tip til New York, men vil rigtig rigtig gerne afsted en dag. I første omgang sparer jeg dog op til en tur til Asien :-)
  Vil meget gerne vinde “If life flashes”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har desværre aldrig været i New York, men når jeg en dag skal (og det skal jeg!), så skal jeg hvertfald se central park og New York buildings.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine W

  Vil rigtig gerne vinde New York Buildings. :)

  – God tur til New York!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Uh, nr. 3 med fuglene er godt nok fin :grin:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  den sidste i rækken med den store cirkel :)
  Ha en dejlig tur og besøg fx toppen af gansevoort hotel til drinks og en fin udsigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Når jeg en dag slår vejen forbi NY kunne jeg virkelig godt tænke mig at gå i fodsporene af folk som Patti Smith og Robert Mapplethorpe. Se nogle af de steder du boede og gik da de som unge fandt ud af hvilke mennesker og kunstnere de var. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville vælge Laundry Time Illustration, den passer perfekt til mit nye vaskerum :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Tror lige jeg kan nå at være med i konkurrencen!
  Mit tip er (lidt tøset) men at komme på Sex and the City tour. Ret sjovt at prøve og ja så er det min fødselsdag idag, så måske jeg kan få endnu en gave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor er de smukke, det er jo mega svært at vælge men hvis jeg var den heldige ville det nok være en af Wanderlust plakaterne, eller den fra LA
  Jeg har desværre endnu NY til gode, men der går ikke en uge hvor jeg ikke drømmer om det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har lige været i NY og jeg må anbefale at istedet for at ta metro osv så skal man gå rundt. Man oplever meget mere af NY mens man forbrænder alt det lækre mad man har spist ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line H

  Jeg var i New York i marts, en fantastisk tur. Jeg ønsker mig plakaten New York buildings, så jeg kan drømme mig tilbage dertil.
  Jeg vil anbefale en gåtur på High Line, det er så smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur til NY. Hvor bliver det skønt.
  Jeg har aldrig været der, men hvis jeg kom ville jeg nyde en masse udendørs New York, parker, små cafeer og urban gardening.
  Hav en skøn ferie – hvis jeg vinder må A3 sky of birds gerne flytte ind hos mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte A

  Jeg vil helt klart anbefale dig at spise på La Esquina og besøge Lucky Chengs til det vildeste drag show. Det ville jeg i hvert fald gøre hvis jeg skulle afsted igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  En new York buildings a3 ville se rigtig fin ud på min væg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kjær

  The highline i NY – den skønneste oase midt i den vilde puls. En park hævet over NYs gader og boulevarder etableret på en gammel jernbane. På alle måder inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg vil i hvert fald anbefale dig at tage en morgen løbe- eller gå tur i Central Park. Der er bare en helt særlig stemning der om morgenen, med folk som drikker deres morgenkaffe, hundeluftere og new-yorkere! Jeg ønsker mig en New York Buildings plakat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har aldrig været der, så har desværre ingen gode tips. Men netop derfor synes jeg, at jeg fortjener at få lidt NY ind i stuen – ville gerne eje NY sketch plakaten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise C

  Har desværre aldrig været i NY. Men vil til gengæld virkelig gerne vinde plakaten New York buildings!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ 10 Loppeentusiaster på IG i følge Boligmagasinet