◊ Ugens Favorit: Baldakin

◊ Nye plante- og lysophæng fra Bahne

 photo Bahne 13_zpstovlm550.jpg photo Bahne 12_zpsykcckxr5.jpg
Jeg er vild med “havestemning” indendøre – særligt fordi jeg bor på 4. sal og derfor ikke kan dimse rundt i en have eller på en altan for den sags skyld. De her skønne Hurricane glas m. hank fra Bahne, var blandt mine favoritter i mit gæsteindlæg på Bahne’s Blog (læs indlægget og se mine mange billeder herhjemme fra hér). Glassene er perfekte, at hænge i vinduerne eller ned fra loftet, med planter eller stearinlys i – eller bare stille på bordet eller i vindueskarmen. Jeg har i 2 glas, plantet en Efu og en Hjerte Plante. I det 3. glas har jeg kommet et bloklys i. Man kan med fordel komme lidt jord i bunden af glasset med stearinlyset, for at opnå et lidt mere råt look. Så undgår man desuden også stearin på afveje, som kan være svær at fjerne. Desuden kan stearinlyset trykkes lidt ned i jorden og dermed stå lidt mere stabilt ;)

Hurricane glassene m. hank koster 40 kr. stk og kan erhverves i 3 farver lige Hér eller i Bahne’s fysiske forretninger.

Indlægget er sponsoreret af Bahne.

5 kommentarer

 • Jeg elsker virkelig, at du nærmest har fået lejligheden til at ligne en lille jungle, men uden at det bliver for meget. Tror da også at mit næste projekt skal være planter i loftet ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Hvor køber du krogene henne? Til at hænge planterne i??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ved godt det ikke er det opslaget handler om, men for pokker jeg elsker dit bord og stolene, hvor er det købt henne ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Hej Cecilie undskyld mit lange ventede svar :) Men min blog er ved at flytte, så jeg er ikke så ofte på!
   Stolene er Tolix stole og bordet er fra Ilva’s Lormont serie. Jeg har flere gange set bordet på DBA! Det er nemlig udgået :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Ugens Favorit: Baldakin