◊ Tip: Prisvenlige Høje Cocktailglas

◊ Sneak peek: Ilva AW15 Press Release

 photo 21_zpsvkm158pt.jpg

I sidste uge var jeg til Ilva’s Press Release AW15 i den skønne Brøndsal i Frederiksberg Have. Til salen er tilknyttet det fineste lille orangeri, der til lejligheden også var stylet med en masse rosa/nude farver.
I kan bl.a. se frem til en masse fine sofaborde og sideborde i Ilva’s nye kollektion, der kommer i butikkerne i augustmåned. Jeg poster lidt flere billeder fra kollektionsfremvisningen senere og viser jer bl.a. også hvad jeg vandt i konkurrencen “post dit billede af din favoritmøbel fra AW15 kollektionen”…fordi så heldig var jer lige pludselig :P

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Tip: Prisvenlige Høje Cocktailglas