◊ Søndags hangouts Kbh: Antikmarked, Food(rebels) og en gratis Koncert.

◊ Tip: Prisvenlige Høje Cocktailglas

 photo aida_zps2lhkduma.jpg

I går tullede jeg rundt i Bahne og udvalgte finheder til mit næste gæsteindlæg ( og i dag slæbte jeg alle dimserne op på 4.sal med stor hjælp fra kærestemanden, som nok gerne så, at jeg snart bare lavede et plaid-indlæg). Det uundgåelige skete jo også og dankortet kom frem, idet jeg faldt for de her høje cocktailglas fra Aida. 8 af dem kom med hjem til minibaren. Glassene koster 60 kr. for 4 stk. Jeg fandt vores i forretningen på Fisketorvet ;)

3 kommentarer

 • De er bare super fine! Skal helt sikkert huskes, til vi engang får stablet vores egen minibar på benene (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  De er super fine, har selv lige købt den lave model. Begge modeller fåes også i imerco på tilbud 4 for 50,- :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt de lave af dem. De er så fine, men samtidig er de også mine nye “Der sker ikke så meget, hvis et glas ryger på gulvet”-glas! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Søndags hangouts Kbh: Antikmarked, Food(rebels) og en gratis Koncert.