◊ Anne Sorth Keramik & Forhandlere

◊ “2 dages OMBYGNING”

Kære alle

Til og med i morgen aften, vil mange af mine blogkategorier være tomme og rode helt afskyeligt frygtligt meget, da jeg så langsomt er begyndt at dekonstruere det hele. Rodet skyldes, at jeg forsøger at optimere kategorierne og fordelingen af blogindlæggene i dem, så I ikke har så mange underkategorier at bladre igennem. Der vil yderligere blive tilføjet nogle nye kategorier, f.eks. “Kreative hjerner“, hvor jeg hylder kreative sjæle, som inspirerer mig og giver mig lyst til at eje deres håndværk og/eller besidde det) – Anne Sorth Keramik er det første indlæg i den kategori. Jeg håber det nye design vil skabe overblik.

 photo A360B69A-B7C6-45AE-B922-D3E6C806A917_zpsktypf3q4.jpg

I weekenden var jeg til det smukkeste bryllup på Nimb, hvor kærestemanden agerede toastmaster og havde denne knaphulsblomst i jakken og hvor jeg var iført en flaskegrøn højtaljet kjole syet af min veninde Malou. Som sygeplejerske er neglelak jo et “fy fy” – men jeg fik nu alligevel til anledningen lavet Shellac på Vesterbro efter denne anbefaling fra Bittebitte. 350 kr for 1 time og 15 min nusning og “polering” efterfulgt af Shellac – vældigt billigt. Kun 230 kr. for Shellac – det er ikke amerikanske priser, men tættere på end nogensinde ;)

 

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Anne Sorth Keramik & Forhandlere