◊ Smukt & Billigt Sengesæt m. planter

◊ Mine Nye Aktier

 photo A05998E9-31E9-4821-82F4-96D2FE46535F_zpsxhzp4ncc.jpg

Kærestemanden og jeg har igen købt folkeaktier. Denne gang har vi støttet med 100 kr. hver til at åbne Danmarks første butik med overskudsmad her på Nørrebro ( planen er at der selvfølgelig også skal åbnes forretninger i resten af landet ). Jeg har længe ventet på et lignende koncept – så jeg er henrykt og jeg kommer bestemt til at handler der, så meget som det overhoved er muligt. Hvorfor give 30 kr. for en Ketchup, når man kan give 10 kr. for den samme, bare med et skrabet label ?!

Ved at åbne WeFood kommer vi vores massive madspild til livs ( 700.000 ton årligt i DK), vi støtter en bæredygtig verden, samtidig med at vi hjælper verdens fattigste, idet overskuddet i forretning går til at bekæmpe sult.

Send WEFOOD til 1911, så støtter du med 100 kr. og modtager din folkeaktie med posten. Folkeaktien kan også købes på hjemmesiden.

Folkekirkens Nødhjælp mangler kun at indsamle ca. 35.0000 kr. For at nå målet …. Støt støt støt Roskilde Festival giver 100 kr. for hver 100 kr. der bliver støttet med ;)

1 kommentar

  • Fie

    Det er fandeme en god ide(undskyld mit franske)! Det ville hjælpe samfundet på så mange måder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Smukt & Billigt Sengesæt m. planter