◊ Mine Nye Aktier

◊ Must have – Men hvor i Kbh ?

Jeg har længe små-kigget lidt på de vanvittigt fine sko fra Sweedish Hasbeens og NU skal det være, at jeg får mig en smule retro for enden af mine korte stænger. MEN, jeg har desværre kun spottet skoene online :/
Jeg vil rigtig gerne prøve skoene først, da jeg er lun på næsten SAMTLIGE modeller og derfor er af den overbevisning, at de alle skal ses på, før en beslutning eller 2 kan tages. Så er der nogen af jer, der tilfældigvis ved hvor de forhandles i København ?

Skoene kan bl.a. i købes  Sweedish Hasbeens egen online shop, hos BOOSTASOS og Nelly (de sidste 3 onlineshops er Affiliate).

Se finhederne stylet hér på Sweedish Hasbeens IG – ELSKER ELSKER !

 photo 9f609565-bdef-4479-bf94-0e8f2f725ae0_zpsifl7vrlb.jpg

 photo 1.22_zpslhlsmn6f.jpg photo 1.2_zpsl6bxyjvg.jpg photo 1.111_zpscudpnbvx.jpg photo 1.1111_zpsvqhx3nsb.jpg
 photo 1.11111_zpsluxflj3b.jpg
 photo 1.1_zpstcjcdgdg.jpg
 photo 1.11_zpsko85zxh4.jpgPhotocredit: Sweedish Hasbeens

 

8 kommentarer

 • Susanne

  Karen-Copenhagen sælger dem mener jeg :) Link: https://www.facebook.com/pages/Karen-Copenhagen/210662805806914?fref=ts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg har et par sko derfra som jeg købte for mange år siden, da de havde et samarbejde med H&M, og jeg knuselsker dem! De er så fine på alle måder, og skønne at have på.

  Held og lykke med jagten – og hvis det ikke lykkes at finde dem fysisk, stemmer jeg helt klart for dem på det sidste billede haha ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  I Jægersborggade købte jeg et par pink

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Jeg har savlet over skoene her:

  http://www.chador.dk/info.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Mondo Kaos, Birkegade 1 :)
  Fantastisk tøjbutik, der også sælger (udvalgte) modeller af Hasbeens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dontlikeitloveit

  Hej Hej.. Jeg har i denne uge taget turen til Göteborg for at hente hasbeens:-) hele turen værd at besøge deres pop-up i Jumperfabriken! Så desværre ingen gode butiktips herfra – ville bare dele din glæde over de skønne sko. Jeg har købt fredrica i sort – helt fantastiske og perfekt hælhøjde. God jagt! /Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   For pokker en god ide lige at tage et smut til det svenske. Jeg må lige undersøge hvor længe den har åbent :D Er de gode at have på i længere tid ? De er simpelthen også så fine..det bl.a. dem jeg vil have fingre i ( også i sort) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dontlikeitloveit

   De er så lækre at have på. Skal ikke gåes til og så kan man gå langt i dem uden at få ømme fusser. Købte mit første par til et bryllup (min mor: “det gjorde du ik, du havde ik træsko på til bryllup??”) og de var perfekte til at have på hele dagen. Nu ved jeg ikke hvilken str du bruger, men jeg har et par i mørkeblå til salg i str 39. Du kan sende en mail hvis det tilfældigvis passer dig:-) god aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Mine Nye Aktier